سراب الراب -omar style
تشيز كيك بالفريز 613342387
سراب الراب -omar style
تشيز كيك بالفريز 613342387
سراب الراب -omar style
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سراب الراب -omar style

أكبر تجمع لمحبي الراب
 
الرئيسيةzoomf6أحدث الصورالتسجيلدخولتحميل
المواضيع الأخيرة
» مهم:الرجاء التصويت بسرعة
تشيز كيك بالفريز Emptyالأربعاء سبتمبر 28, 2011 11:10 am من طرف omar

» بسكليت للبيع بدمشق
تشيز كيك بالفريز Emptyالإثنين أغسطس 08, 2011 8:28 am من طرف omar

» منتدى أشهار لخدمات المنتديات والمواقع
تشيز كيك بالفريز Emptyالأحد يوليو 31, 2011 2:01 am من طرف زائر

» منتدى أشهار لخدمات المنتديات والمواقع
تشيز كيك بالفريز Emptyالسبت يوليو 30, 2011 12:43 am من طرف زائر

» منتدى أشهار لخدمات المنتديات والمواقع
تشيز كيك بالفريز Emptyالإثنين يوليو 18, 2011 9:26 am من طرف زائر

» منتدى ابداع عاشق
تشيز كيك بالفريز Emptyالسبت يوليو 16, 2011 4:16 pm من طرف زائر

» منتدى مون لايت
تشيز كيك بالفريز Emptyالثلاثاء يونيو 14, 2011 3:33 pm من طرف محبة شاروخان

» منتديات المسيلة ( منتدى رائع جدا وخدماته أروع )
تشيز كيك بالفريز Emptyالإثنين يونيو 06, 2011 2:21 pm من طرف زائر

» منتدى الصقر الجارح
تشيز كيك بالفريز Emptyالثلاثاء مايو 17, 2011 4:37 am من طرف زائر

عداد الزوار


 

 تشيز كيك بالفريز

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
omar
مدير المنتدى
مدير المنتدى
omar


عدد المساهمات : 515
نقاط : 1503
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 28/06/2010
العمر : 29

تشيز كيك بالفريز Empty
مُساهمةموضوع: تشيز كيك بالفريز   تشيز كيك بالفريز Emptyالسبت أكتوبر 02, 2010 4:38 am

المقادير

القاعدة من البسكوت و تتطلب
باكتة كبيرة بسكوت مارى مطحون
معلقتين سكر
معلقتين زبدة سايحة


الحشوةاو الطبقة العلوية

1 كيلو زبادى معلق مصفى فى شاشة لمدة 24 ساعة عشان يفصل عنه الميه

250 مللى كريمة لبانى او كريم تشيز (جبنة بالقشطة خالية من الملح)

4 او 5 معالق سكر

ورقة جيلاتين مدوبة فى 1/4 كوب ماء او اقل

200 جرام فراولة و شيلى منهم كام واحدة عشان التزين


الطريقة

قاعدة البسكوت

اضربى البسكوت مع السكر فى الكبة و معاهم الزبدة
افرديها فى قالب الكيكة و اضغطى عليهم عشان يتكبسوا كويس
دخليها التلاجة 30 دقيقة


الحشوة


اضربى الزبادى المصفى مع الفراولة مع السكر مع الجيلاتين المدوب فى الماء

اضربى الكريمة اللبانى لغاية لما تنفش
و اخلطيها مع خليط الزبادى و الفراولة بدون ماتطلعى الهوا منها يعنى بالراحة مش بالجامد

طلعى القاعدة المعمولة من البسكوت من التلاجة و صبى الخليط عليها
و خليها فى التلاجة تجمد لمدة 5 ساعات على الأقل





...

ممكن تزينيها بالفراولة و تكون مقطعة شرائح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://djzoomf6.yoo7.com
 
تشيز كيك بالفريز
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سراب الراب -omar style :: عالم حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: