سراب الراب -omar style

سراب الراب -omar style

أكبر تجمع لمحبي الراب
 
الرئيسيةzoomf6اليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخولتحميل
المواضيع الأخيرة
» مهم:الرجاء التصويت بسرعة
الأربعاء سبتمبر 28, 2011 11:10 am من طرف omar

» بسكليت للبيع بدمشق
الإثنين أغسطس 08, 2011 8:28 am من طرف omar

» منتدى أشهار لخدمات المنتديات والمواقع
الأحد يوليو 31, 2011 2:01 am من طرف زائر

» منتدى أشهار لخدمات المنتديات والمواقع
السبت يوليو 30, 2011 12:43 am من طرف زائر

» منتدى أشهار لخدمات المنتديات والمواقع
الإثنين يوليو 18, 2011 9:26 am من طرف زائر

» منتدى ابداع عاشق
السبت يوليو 16, 2011 4:16 pm من طرف زائر

» منتدى مون لايت
الثلاثاء يونيو 14, 2011 3:33 pm من طرف محبة شاروخان

» منتديات المسيلة ( منتدى رائع جدا وخدماته أروع )
الإثنين يونيو 06, 2011 2:21 pm من طرف زائر

» منتدى الصقر الجارح
الثلاثاء مايو 17, 2011 4:37 am من طرف زائر

عداد الزوار


شاطر | 
 

 تشيز كيك بالفريز

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
omar
مدير المنتدى
مدير المنتدى
avatar

عدد المساهمات : 515
نقاط : 1503
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 28/06/2010
العمر : 23

مُساهمةموضوع: تشيز كيك بالفريز   السبت أكتوبر 02, 2010 4:38 am

المقادير

القاعدة من البسكوت و تتطلب
باكتة كبيرة بسكوت مارى مطحون
معلقتين سكر
معلقتين زبدة سايحة


الحشوةاو الطبقة العلوية

1 كيلو زبادى معلق مصفى فى شاشة لمدة 24 ساعة عشان يفصل عنه الميه

250 مللى كريمة لبانى او كريم تشيز (جبنة بالقشطة خالية من الملح)

4 او 5 معالق سكر

ورقة جيلاتين مدوبة فى 1/4 كوب ماء او اقل

200 جرام فراولة و شيلى منهم كام واحدة عشان التزين


الطريقة

قاعدة البسكوت

اضربى البسكوت مع السكر فى الكبة و معاهم الزبدة
افرديها فى قالب الكيكة و اضغطى عليهم عشان يتكبسوا كويس
دخليها التلاجة 30 دقيقة


الحشوة


اضربى الزبادى المصفى مع الفراولة مع السكر مع الجيلاتين المدوب فى الماء

اضربى الكريمة اللبانى لغاية لما تنفش
و اخلطيها مع خليط الزبادى و الفراولة بدون ماتطلعى الهوا منها يعنى بالراحة مش بالجامد

طلعى القاعدة المعمولة من البسكوت من التلاجة و صبى الخليط عليها
و خليها فى التلاجة تجمد لمدة 5 ساعات على الأقل





...

ممكن تزينيها بالفراولة و تكون مقطعة شرائح

-----------سبحان الله وبحمده التوقيع سبحان الله العظيم------------
تكبير أشهار المنتديات
قم بإشهار منتداك
www.ashhar2.yoo7.com


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://djzoomf6.yoo7.com
 
تشيز كيك بالفريز
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سراب الراب -omar style :: عالم حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: